p_nv_blog_item_page
nv_menu_banner
home
blog
forum
wat_zou_jij_doen
video
boeken
about
nv_blog_itemNa een fijne vakantie weer terug in het gewone leven. Dat gaat gepaard met flink wat vakantieblues, kan ik je vertellen.
Het kost me altijd ongelofelijk veel moeite weer terug te komen in het 'strakke' regime van voetbaltrainingen, orthodontistbezoeken en het schoolritme van de kinderen. Weer op tijd naar bed, gezond eten, 's ochtends en 's avonds tanden poetsen, rekeningen betalen, telemarketeers vriendelijk doch dringend verzoeken op te houden met mij te stalken...
In een ander land, in een tent zonder brievenbus, met slechts mobiel bereik op een berg met je hoofd onder je oksel, lijkt het leven zo heerlijk simpel!
Toen ik gisteren dan ook via Twitter op zoek ging naar iemand die voor 1 week met mij zou willen ruilen, en dan liefst iemand die geen kinderen heeft maar altijd roept dat moeders niet zo moeten zeuren, had ik geen kwaad in de zin. Slechts die vakantieblues en nieuwsgierigheid naar hoe bijvoorbeeld een Heleen Mees het in mijn geval aan zou pakken. Maar de oproep voor het Twitterruilproject werd me door een aantal vogers niet in dank afgenomen. ' Spreekt hier een zwaar gefrustreerde vrouw'?', vroeg @joinruna zich af. 'Shame!' vond @MijnheerBrok. 
Tijd dus om iets recht te zetten: ik ben zeer content met man en kinderen, geef me nog een week of twee en het eten staat op voetbaldagen gewoon weer netjes om kwart over vijf op tafel. En met het schoolritme komt ook mijn werkritme weer op orde dus ook daarmee komt het vanzelf goed. Geen bovenmatige frustraties dus of de wens mij langdurig van mijn gezin te ontdoen! Soory, @joinruna en @MijnheerBrok, als ik die suggestie heb gewekt.
Wat niet wegneemt dat ik het nog steeds leuk zou vinden een week te ruilen met een, even oneerbiedig gezegd, carrierebitch zonder kinderen en elkaar via Twitter en deze website op de hoogte te houden van mogelijke obstakels en inzichten.
Of ben ik dan alsnog een ontaarde moeder?
nv_blog_media_list

dinsdag 17 augustus 2010 | 0 reacties | tags: kind werk moederschap carriere vrouw |
f_prikbord_member_bericht_add_button
Reageer

nv_blog_bericht_listtwitter  
f_prikbord_login_form

nv_teaser_list